Duna budai oldalán, a Kopaszi Gáttól délre eső vízparti területen lévő telekre készítettük el egy 300 lakásos társasház koncepció tervét.
A terület ezidáig ipari karakterrel bírt, de a szabályozás az elmúlt időszakban átminősítette és lehetőség nyílt lakó és kereskedelmi funkció létesítésére is. Várhatóan ez a Duna parti zóna is egy magasabb minőségű városi térré fog alakulni a jövőben. Ennek az új karakternek a szellemében terveztük meg a folyóval intenzív kapcsolatot teremtő koncepciónkat.

Modulárisan szerkesztett CLT paneltechnológiával tervezünk lakóházakat különböző léptékben. A gyártás Sóskúton történik. Az előregyártás nagy része automatizált, korszerű ipari berendezésekkel készül. A technológiának köszönhetően a rendkívül sokfajta épülettípus gyártható rövid idő alatt.

Moduláris CLT készház gyártó csarnokot terveztünk Sóskút ipari parkba. A gyártási technológiához igazítottuk az épület szerkezeti rendszertét, illetve megjelenését. A vasbeton pillérekre rétegragasztott főtartók kerültek, a szintközi, illetve a zárófödém is CLT panelből készült.

A Nemzeti Ménesbirtok fejlesztésének keretein belül az úgynevezett Fedeles Lovarda felújítási terveit készítettük el. Az épület eredetileg is lovardaként működött, ám állapota megkívánta a teljeskörű rekonstrukciós munkálatokat.

A feladat Szeged belvárosában, 3 épületből álló városi tömb összekötése egy funkcionális egységgé, illetve alapterületének növelése. A heterogén és változó minőségű belső homlokzatokat egy teljesen új, formaképzésében eltérő, de összességében a belső teret koherenssé alkotó bővítést terveztünk.

A mezőhegyesi Ménesbirtok területén, a 20-as majorban telepített pavilonépület az ide látogató vendégeket szolgálja ki, de szabadtéri rendezvények ellátására is alkalmas. A majorba látogató kerékpárosok számára pihenőhelyet és szervizpontot biztosít. A pavilon „héját” képezi a tartószerkezeti váz és a zsindelytető, míg a belső egységbe költöztetett funkciók adják az épület „magját”. Tömegformálásában és anyaghasználatában a tradícionális mezőgazdasági építészetet idézi.